Bedrijvencentrum de Hazewind
/

Onderneem het samen

 

Even kennismaken met de hazewind ondernemers

Ons team

Christian Post

Christian Post

Dir.eigenaar Post Risicobeheer

Met persoonlijke aandacht, kwaliteit van dienstverlening en een duidelijk en herkenbaar onderscheidend vermogen beheren wij uw risico’s. Post Risicobeheer is geheel onafhankelijk en staat voor zijn klanten. Wij beoordelen en geven inzicht in de risico’s voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Een optimaal risicobeheer begint tenslotte bij het krijgen van inzicht. Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en heeft u niet altijd de focus op de risico’s die dit met zich mee brengt. Met onze kennis en ervaring helpen wij u om de risico’s bij het ondernemen te beheersen.

Henk Wierda

Henk Wierda

Eigenaar en BU Coach Bloom Advies

Bloom Advies helpt jou en/of jouw onderneming te bouwen aan een stevig fundament wat geschikt is voor jouw toekomst. Visie en strategie worden levende en aanwezige waarden die breed gedragen, de dagelijkse routines positief beïnvloeden.

Jan Hendrik van Tuil

Jan Hendrik van Tuil

Dir. Van Tuil bedrijfsadvies

Als innovatief MKB bedrijf zal het in deze tijd niet altijd makkelijk zijn financiering te vinden voor de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Het is goed daarbij te realiseren dat er naast banken een veelheid aan andere mogelijkheden bestaat. Te denken valt aan subsidies, maar bijvoorbeeld ook aan diverse kredietvormen. Van Tuil Bedrijfsadvies kan u daarbij helpen de juiste financieringsmogelijkheden te identificeren. Maar belangrijker nog is de plannen op de juiste wijze te presenteren aan de subsidie- of kredietverschaffers.